Utazás, fotózás és online pénzkeresési tippek videókon és blog cikkekben!

ZOLIXPLORER - Kamerával a világ körül

ZOLIXPLORER - Kamerával a világ körül

Ázsiában semmi sem az aminek látszik!

Bogárevés, kakis kávé és gyönyörű helyek Vietnámban

2018. november 27. - Zolixplorer

vietnam_szocske_eves_1.jpg

 

Ázsiában semmi sem az aminek látszik!

Ez Vietnámra is teljesen igaz természetesen, annak ellenére az egyik legszebb, legváltozatosabb és legérdekesebb ország, ahol valaha jártunk! Ettünk szöcskét és ittunk kávét is ebben az epizódban, amit egy menyét egyszer már megevett és kiadott magából. Egyik sem hangzik jól, de az eredmény mégis meglepő, bár nem minden esetben... Mikor elindultunk felfedezni Ázsiát nem is gondoltuk, hogy ennyire bevállalósak leszünk és ilyen sok mindent kipróbálunk majd. Persze ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy ennél a pontnál már több, mint 5 hónapja Dél Kelet Ázsiát jártuk és az elvárásaink a higiénia és a kaják felé drasztikusan csökkent. �
Ráadásul ezen a túrán azt volt meghirdetve, hogy szép helyekre, vízesések, kávéültetvények templomok lesz a lényeg, nem pedig a szöcske ebédre. Gyönyörű helyeken jártunk, az nem vitás, de nekünk a lényeg szerintem ezek a különlegességek voltak akkor is.

 Nézd meg Te is a videót!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zolixplorer.blog.hu/api/trackback/id/tr8114395338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása