Utazás, fotózás és online pénzkeresési tippek videókon és blog cikkekben!

ZOLIXPLORER - Kamerával a világ körül

ZOLIXPLORER - Kamerával a világ körül

Ázsia Kubája

Hoi An, Vietnám

2018. november 27. - Zolixplorer

hoi_an_vietnam_drone.jpg

 

Vietnám volt a legkellemesebb csalódás!

 

Kopottas házak, egységes kinézetű épületek, kellemes sétáló utcák, jó ételek és kedves emberek. Röviden így jellemezném azt a várost, amit Dél Kelet Ázsiában, Vietnámban találsz.

Az alábbi videóban bemutatom a várost, de remélem azért a cikket is elolvasod, mert a kettő együtt egy egész.

 

 

Hoi An meglepett minket, de nagyon. Párommal, Emesével 10 hónapot töltöttünk Ázsiában és 3 hónap Thaiföld és egy kis Malajzia után kezdtük azt érezni, hogy jó lenne találni már egy helyet, ahol nem csak a természet, de a város is szép ahol élünk. Ekkor érkeztünk meg utunk negyedik hónapjában Hoi An -be, ami felülmúlta elvárásainkat.

Ugyan nem jártam még Kubában (listán van), de rengeteg képet láttam onnan, ezért neveztem el ezt a városkát Ázsia Kubájának. A kopottas házai egységet alkotnak és egy nagyon kellemes atmoszférát kölcsönöznek neki. Olyannyira megtetszett nekünk, hogy a pár nap helyett 2 hónapot maradtunk itt és fájó szívvel folytattuk utunkat és új barátok hagytunk hátra.

A belváros elég nagy ahhoz, hogy egy hosszú kellemes sétát ejtsen az ember, de elég kicsi ahhoz, hogy a helyiek már felismerjenek az utcán minket pár hét után. Mert hát a vietnámi nagyon barátságos népség. Pár utcai árust és lehúzós kereskedőtől eltekintve 3 teljes hónap alatt semmilyen rossz tapasztalatunk nem volt és mindig 100% -os biztonságban éreztük magunkat. Pedig milliós értékű kamera felszereléssel jártam körbe a vidéket. Meglepő módon sokkal jobban éreztük itt magunkat, mint Thaiföldön. Zárójelben jegyzem meg, hogy nem is igazán értem mit esznek ennyire a magyarok Thaiföldben, Vietnám, Kambodzsa és Indonézi is sokkal jobb helyek szerintem. Itt kiemelném még Bali szigetét, amibe szerelembe estünk mind a ketten Emesével. Ott is sikerült eltöltenünk két teljes hónapot, szóval arról is lesznek videók és cikkek hamarosan �

hoi_an_vietnam_baratok.jpgAz emberekről még annyit, hogy egy idős vietnámi házaspárhoz jártunk ebédelni úgy 2x 3x egy héten. Amikor megtudták, hogy pár nap múlva elmegyünk, akkor megkértek, hogy este ugorjunk be hozzájuk. Ajándékokkal vártak minket és öleléssel búcsúztattak.

Nagyon reméljük, hogy lesz még alkalmunk ide visszajönni a közeljövőben.

Ha tetszett a cikk, akkor ne felejts el feliratkozni a blogra vagy az alábbi oldalakra

 

Weboldal - YouTube - Instagram - Facebook - FB fotós csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://zolixplorer.blog.hu/api/trackback/id/tr3814397020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása