Utazás, fotózás és online pénzkeresési tippek videókon és blog cikkekben!

ZOLIXPLORER - Kamerával a világ körül

ZOLIXPLORER - Kamerával a világ körül

Thaiföldön lakás 56000 Ft-ért havonta

Összehasonlítottunk 2 lakást Phuketen

2018. december 11. - Zolixplorer

Ha Thaiföldre készülsz éppen, akkor mindenképpen nézd meg ezt a videót, hogy jó körülmények között lakj akár kevesebb, mint fél áron!

Thaiföld és azon belül is Phuket a legkedveltebb Dél Kelet Ázsiai célpont a magyarok számára. Én csak éppen hazajöttem egy 10 hónapig tartó ázsiai útról, ahol 7 országot látogattam meg. Ilyen hosszú időre nem engedhettem meg magamnak, hogy drága hotelekben lakjak ezért minid kerestem egy alternatív megoldást és Thaiföld rengeteg lehetőséget kínál lakhatás szempontjából. Ez annak tudható be, hogy az egyik legjobban kiépített ország, ahol rengeteg a turista. Ezt a helyiek már régen felismerték és rengetegen vásárolnak lakásokat, amit kiadnak akár turistáknak is szívesen. Az is előfordul, hogy hoteleket alakítanak át úgy, hogy hosszú távú bérlőknek is alkalmas legyen.

Ebben a videóban most mind a kettőből bemutatok egyet-egyet.

 

Ha tetszett a cikk, akkor ne felejts el feliratkozni a blogra vagy az alábbi oldalakra

Weboldal YouTube Instagram Facebook FB fotós csoport

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zolixplorer.blog.hu/api/trackback/id/tr8714471482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása